Cyrano (2021)

Cyrano (2021)

Eredeti cím:CyranoMűfaj:amerikai film, musical / romantikusRendező:Joe WrightZene:Aaron Dessner, Bryce DessnerJátékidő:124 percA film forgalmazója:Forum HungaryHazai mozi bemutató:2022. március 17. Cyrano film leírása A korát meghaladó férfi, Cyrano de Bergerac...
Gyűlölök és szeretek (The Hating Game) 2021

Gyűlölök és szeretek (The Hating Game) 2021

Lucy egy kiadó társigazgatójának asszisztenseként dolgozik, és próbál felfelé törni a ranglétrán. Ebben jócskán megnehezíti a dolgát a vele szemben ülő ambiciózus Joshua, akivel ki nem állhatják egymást, amit nem is rejtenek véka alá: különböző passzív agresszív játékaikkal az őrületbe kergetik nem csak a másikat, de munkatársaikat is. Kettejük viszonya azonban akkor kezd el igazán komplikálódni, mikor a gyűlölet mellett a vonzalom is begyűrűzik a kapcsolatukba.

Rohammentő (Ambulance) 2022

Rohammentő (Ambulance) 2022

Michael Bay nyaktörő iramú új thrillerében a sokszorosan kitüntetett veterán Will Sharpnak (az Emmy-díjas Yahya Abdul-Mateen II, Kampókéz, Mátrix: Feltámadások) sürgősen pénzre van szüksége, hogy fedezze felesége kórházi számláit, és attól kér segítséget, akitől jól tudja, hogy nem kéne – az örökbefogadott fivérétől, Dannytől (az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal, Zodiákus, Pókember: Idegenben).