Címke: kanadai film

A róka (Fauve) 2018

Két kölyök játszik az elhagyott vasútvonalon álló lepusztult szerelvényen, majd beszöknek a közeli bányába. Amikor egy teherautó megriasztja őket, a kiszáradt dombok közé menekülnek. Az egyik nagy mélyedés alján iszap van, amibe egyikük beleragad. A másik azt hiszi játszik vele, és nem segít neki. Végül sikerül kikászálódnia, és bosszúból belelöki a másikat. Ő is beleragad, minél jobban mozog, annál mélyebbre süllyed. A barátja próbálná kihúzni, de nem sikerül. Elrohan, hogy segítséget hozzon.

Olvass tovább

Démoni (Demonic) 2021

Angela évek óta nem tartja a kapcsolatot anyjával, akinek soha nem tudta megbocsátani a szörnyűségeket, amiket tett. Mikor egy csapat tudós felkeresi a fiatal nőt, hogy egy különleges eljárás segítségével kapcsolatba léphet a kómában fekvő édesanyjával, sötét erők szabadulnak el.

Olvass tovább

Egy évem Salingerrel (My Salinger Year) 2020

Diploma után, úton élete legnagyobb álma felé, hogy végre igazi, elismert író legyen, Joanna asszisztensi állást vállal J. D. Salinger régimódi és rendkívül vaskalapos irodalmi ügynökénél. A nem kimondottan szórakoztató munkanapokat egy füstös irodában tölti, ahol még mindig diktafonok és írógépek uralkodnak.

Olvass tovább