Kém a szomszédban, film plakát

Bob Ho a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból, de most élete legnehezebb megbízatása várja. Úgy dönt, felhagy a kémkedéssel és újéletet kezd szomszédjával és barátnőjével, Gilliannel. A nő azonban egy fontos küldetést tartogat a számára: csak akkor hajlandó hozzámenni, ha Bob megnyeri 3 pimasz gyerekét is az ügynek. Mikor Gilliennek hirtelen el kell utaznia, Bob önként jelentkezik, hogy vigyáz a csemetékre. A kémkedés azonban bakfitty a csőszködéshez képest. James Bondot megszégyenítő kütyü arzenálra lesz szükség a feladat teljesítéséhez. És ha nem lenne elég, hogy a kölykök pokollá teszik az életét, az egyikük véletlenül letölt a gépéről egy szupertitkos képletet, amitől beindul a nagy gépezet. Bob régi ellensége, egy orosz terrorista, támadásba lendül arra kényszerítve az exkém leendő mostoha apát, hogy Jackie Chant megszégyenítő sebességgel páholja az ellent és váltogasson a szerepei között.

A harcművészetek szupersztárja, Jackie Chan mellé olyan tehetségek csatlakoztak, mint Amber Valletta (Megérzés, A szállító 2, Randiguru), Madeline Carroll (Swing Vote), Will Shadley („Édes, drága titkaink„), Alina Foley, Magnus Scheving (Lazytown), Billy Ray Cyrus („Hannah Montana„) és George Lopez (Gazdátlanul Mexikóban, Swing Vote). A kém a szomszédom rendezője Brian Levant (Tor-túra, Kutyabajnok), a forgatókönyvet Jonathan Bernstein, James Greer és Gregory Poirier írták Jonathan Bernstein és James Gree története alapján, a film producere Robert Simonds.

Eredeti cím: The Spy Next Door | Műfaj: szinkronizált amerikai vígjáték | Rendező: Brian Levant | Játékidő: 94 perc | Zene: David Newman | A film forgalmazója: Palace Pictures | Hazai mozi bemutató:2010. április 1. | Főszereplők: Jackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll, Will Shadley, Alina Foley, Magnus Scheving, Katherine Boecher, Lucas Till, Billy Ray Cyrus, Colton James, George Lopez