Ahogy tavaly, idén is összegyűjtöttük nektek az Oscar-díj átadásokról készült hivatalos videókat. Eddig 10 videó lett hivatalosan is publikálva, ami az három és fél órás, televízióban is közvetített rendezvényből 66 perc összesen. (A továbbiak feltételezéseink szerint később kerülnek nyilvánosságra.)

Ha lemaradtál az Oscar-gáláról, most megnézheted az arany szobrocskák átadását, valamint egyéb részleteket is az estről, pl. az azóta híresség vált „selfie” csoportkép készítéséről készült felvételt. [A selfie fotón furcsa módon 12 fő látható.] / 86. OSCAR 2014 – Jelölések, jelöltek – teljes lista

86-OSCAR-2014-videok (1)

[youtube]http://youtu.be/HUmX6CiMoFk[/youtube]

A „12 év rabszolgaság (12 Years a Slave)” a legjobb film kategóriában kapott Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/F-Wxqt7qabo[/youtube]

2014-ben a legjobb film kategóriában a „12 év rabszolgaság” c. film kapott Oscar-díjat. Az Oscar-díjakat Will Smith adja át a film készítőinek a 86. Oscar-gálán. Az Oscart kapták: Brad Pitt (producer), Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Steve McQueen és Anthony Katagas.

A „Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club)” c. filmben nyújtott alakításáért Matthew McConaughey kapta meg a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/wD2cVhC-63I[/youtube]

A legjobb férfi főszereplőnek járó díjat 2014-ben, a 86. Oscar-gálán Jennifer Lawrence adja át Matthew McConaugheynek a Mielőtt Meghaltam c. filmben nyújtott alakításáért.

A „Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club)” c. filmben nyújtott alakításáért Jared Leto kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/VCtch3DzLRs[/youtube]

Anne Hathaway adja át a Mielőtt Meghaltam c. filmben nyújtott alakításáért Jared Letonak a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar szobrocskát a 86. Oscar-gálán, 2014-ben.

A „Helium (Helium)” c. film a legjobb rövidfilm kategóriában kapott Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/E8kOTsav4Zc[/youtube]

Kate Hudson és Jason Sudeikis 2014-ben, a 86. Oscar-gálán átnyújtja a legjobb rövidfilmért járó Oscar-díjat Anders Walternek és Kim Magnussonnak a Hélium c.rövidfilmért.

A nagy Gatsby 3D (The Great Gatsby)” c. film a legjobb kosztüm, ill. jelmeztervezésért kapott Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/0kIRDhHYqSc[/youtube]

A 2014-es, 86. Oscar-gálán Naomi Watts és Samuel L. Jackson adja át az Oscart a legjobb kosztüm, ill. jelmeztervezés kategóriában Catherine Martinnak „A Nagy Gatsby” c. filmért.

A „The Lady in Number 6: Music Saved My Life” c. film a legjobb rövid dokumentumfilm kategóriában kapott Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/VwGLB7ZfBbM[/youtube]

A 86. Oscar-gálán Kate Hudson és Jason Sudeikis adja át az Oscar-díjat Malcolm Clarke és Nicholas Reed számára, akik a legjobb rövid dokumentumfilm készítéséért vehették át a díjat 2014-ben.

A „Gravitáció (Gravity)” c. film a legjobb hang, ill. hangkeverésért kapott Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/Xeaup-Y0oTs[/youtube]

Chris Hemsworth és Charlize Theron nyújtja át Skip Lievsay, Niv Adiri, Christopher Benstead és Chris Munro számára az Oscar-díjat a Gravitáció c. filmben végzett legjobb hang, ill. hangkeverésért a 86. Oscar-gálán, 2014-ben.

A „Gravitáció (Gravity)” c. film a legjobb fényképezés, operatőr kategóriában nyert Oscar-díjat

[youtube]http://youtu.be/nwCRj8BDhrM[/youtube]

A Gravitáció c. filmben végzett legjobb fényképezésért és operatőri munkáért Amy Adams és Bill Murray adja át Emmanuel Lubezkinek a 86. Oscar-gálán, 2014-ben.

Ellen DeGeneres „selfie” csoportképet készít az Oscar-gálán

[youtube]http://youtu.be/GsSWj51uGnI[/youtube]

Ellen DeGeneres a twitteren osztotta meg az elhíresült csoportképet.

>>>OSCAR 2014 jelöltek, győztesek teljes lista<<<

[scg_html_vizszintes_vonal]

Oscar leírás: Oscar szobor, Oscar díjátadás >>> Az Oscar-díj