Az Oscar 2017-es díjátadó ünnepsége néhány óra múlva kezdődik! A legigazibb mozinézők, akik idén is végig követték a filmipar munkáját, ma hajnalban ismét végig izgulhatják velünk a filmes díjátadót! Éjfélt követően már érdemes a pattogatott kukoricát bekészíteni, mert hajnali 1 órakor kezdődik a „Vörös szőnyeg” ceremónia! Ekkor végig nézhetjük, amint a vörös szőnyegen végig vonuló világsztárok megérkeznek az Oscar-gála helyszínére, a Dolby Színházhoz.

A Duna TV jóvoltából idén ismét nem kell keresgélnünk az Oscar-gála Live Streamjét a neten, hiszen az Oscar-gálát élőben a Duna TV műsorán lehet majd figyelemmel kísérni (vagy online, a MoziNézőn)!

Idén a legjobb rövidfilm kategória bejelentésekor fog az izgalom a tető fokára hágni, amikor bejelentik, hogy a jelölt Mindenki (Sing) c. magyar film kapja-e meg az Oscart a kategóriájában, amiben jelölték. A Mindenki c. 25 perces rövidfilmet a díjátadó előtt, 21:05 perckor megtekinthetjük a Duna TV műsorán!

A gála hajnali 2:30 perckor kezdődik, 2017 Oscar jelöltjeinek teljes listája itt található! Izguld velünk végig a idén is a díjátadót, szurkoljunk együtt a Mindenki c. film Oscar-díjáért, valamint kedvenc filmedért, színészedért, vagy színésznődért!

A Kaliforniai álom 14 jelöléssel csúcsott döntött, de vajon meg is kapja mind a 14 Oscar-díjat? A film sikere nem kérdés, de vajon a szakmai elismeréseinek száma is felzárkózik majd az éppen húsz évvel ezelőtti, Titanic c. film 1997-es eredményeihez?! Ha a Kaliforniai álom ma este 14 jelöléséből csak 12 Oscart megkap, akkor az amerikai romantikus filmet minden idők legtöbb Oscar-díjat kapott filmjeként ünnepelhetjük! Hogy megdönti-e ez a film a Titanic rekordját, és hogy a Mindenki magyar alkotói átvehetik-e az arany szobrocskát, nemsokára megtudhatjuk!