Jack Reynor amerikai és ír származású színész. Bár nem ez volt az első filmje, a Mit tettél, Richard? c. 2012-es Lenny Abrahamson rendezte drámában vált népszerűvé, amelyben a legjobb színésznek járó IFTA-díjat kapott az általa megformált Richard Karlsen szerepért. Legutóbb a Macbeth c. Justin Kurzel drámában láthattuk 2015. októberében.

Jack O’Connell angol színész, akit legutóbb a 2014-es, Rendíthetetlen c. Angelina Jolie filmben láthattunk, valamint a 300: A birodalom hajnala c. filmben, a kocka hasúak között is feltűnt. Egyik leghíresebb szerepe James Cook, melyet a Skins című BAFTA-nyertes brit televíziós sorozatban alakított.

A két színész még szeptember tájékán érkezett Budapestre. Mindketten forgatni jöttek.

Korábban már írtunk róla, hogy Jason ClarkeRosamund Pike, Mia Wasikowska mellett Jack Reynor és Jack O’Connell is szerepet kaptak Cedric Jimenez rendező második világháborús, HHHH c. drámájában, amely a kegyetlen német SS-vezető; Reinhard Heydrich felemelkedését és bukását fogja bemutatni.

A film forgatását nemrég fejezték be, így előkerülhetnek azok a fotók, amik eddig nem láttak napvilágot…

Miután Rosemund már befejezte a munkát ebben a filmben, Jack Reynorral és Jack O’Connellel egyszerre sikerült találkoznom, hisz nekik közös jeleneteik voltak a HHHH-ban. Ez megkönnyítette a dolgom, mert miután a forgatásról visszatértek a hotelbe, akkor kerestem meg őket.

Jack OConnell Jack Reynor

Semmi gond nem volt velük, szívesen eleget tettek a legkitartóbb rajongói kéréseknek, majd miután végeztek, kezet is fogtak velünk!