Esküvőtervezőnek csapott fel Amanda Seyfried. Három évvel idősebb nővére, Jenni az ő New York állambeli farmján mondja majd ki a boldogító igent. „A ceremónia szebb lesz, mint amit magamnak szeretnék – mondta a színésznő a Vogue magazinnak. – Minden figyelem a nővéremre fog szegeződni, én pedig csöndben félrehúzódom és élvezem a bulit.”

Amanda imádja a tavaly októberben nem éppen olcsón vásárolt házat és a birtokot, ahol az esküvő lesz, de nem áll szándékában, hogy jövőben csak a nagy gázsiért bármilyen szerepet elvállaljon. „Túl sokat fizettek, talán nem is kellett volna elvállalnom a szerepet, de aztán vettem belőle ezt a házat. A filmkészítés azt jelenti, hogy két kemény hónapig 12-14 órát kell dolgoznod naponta. Erre rámehet az ember párkapcsolata.”

Ted 2-Amanda Seyfriedet-Mark Wahlberg

Azt nem tudni, melyik volt a film, amelynek a gázsijából Amanda a farmot vette, de nem kizárt, hogy a Ted 2-re gondolt, amelyet tavaly ősszel forgattak New Yorkban. Seth MacFarlane folytatja a tabudöntögetést, mert visszatér a szabadszájú mackó és Mark Wahlberg, és előbbinek az a célja, hogy apa legyen. Amanda a műveletben segédkező ügyvédnőt játszik.

(Ted 2 – hazai bemutató: 2015. július 16.)