Az álmok valóra válnak – és ez néha komoly gondokat okoz. Nicolas Cage A szellemlovas (Ghost Rider, hazai bemutató: március 1.) képregény-változatának igazi rajongója volt, és komoly energiát fektetett abba, hogy ő játszhassa el álmai szerepét. A misztikus történet szerint egy motoros kaszkadőr eladja a lelkét az ördögnek, aki cserébe fantasztikus motoros trükkökhöz és sikerekhez segíti pártfogoltját; viszont eljön az idő, hogy cserébe kér valamit.

Cage nem szorult előtanulmányokra: garázsában már öt Szellemlovas-motor állt, kívülről ismerte kedvenc hőse összes kalandját és minden mozdulatát: felkészülve érkezett a forgatásra.

Csak arról feledkezett meg, hogy a hátára van tetoválva egy Szellemlovas-logó: márpedig igen furcsán festett volna, ha a főszereplő saját magát viseli a bőrén. Mindazon jelenetek előtt, melyekben Cage félmeztelenül látszik, a sminkesek vagy másfél órát töltöttek azzal, hogy tökéletesen eltüntessék a tetkó nyomait: mely a szereplő rajongását fejezi ki a szerepe iránt.