Mia Wasikowska színésznővel teljesen véletlenül találkoztunk. Neki nincs twitter elérhetősége, ezért nem tudtuk kitalálni, hogy mikor forgat Budapesten. Ráadásul a feltételezett időpontokban az egyre hidegebb idő miatt nem is tudtunk volna ellátogatni sem a hotelhez, sem a forgatásokra, hiszen az ilyen eseményeknél órákig kell ácsorogni a hidegben.

Már teljesen lemondtunk róla, amikor úgy alakult, hogy egy másik színész – szintén kudarcot vallott keresése – után hazaindulva egyszer csak “belebotlottunk. Mia Wasikowska a legnagyobb örömünkre épp egy belvárosi hotelből sétált ki.

Mia Wasikowska

Mia Wasikowska

Úgy hallottuk, hogy ő nem egyszerű eset, és azon hírességek közé tartozik, akik nem engedik, hogy a rajongók közös fotót készítsenek vele, csak aláírni hajlandók. Mégis legnagyobb döbbenetünkre kellemesen csalódtunk.

Hirtelen fel sem ismertük, csak mentünk utána, és megállítottuk. Azt tudtuk, hogy rövid a haja, ezért bízva a felismerő képességünkben reménykedtünk, hogy nem tévedünk, és Bizony ő volt az!

Mia türelmesen megvárta, amíg a fényképezőgépet és a füzetet, amiben alá tud írni, elővettük a táskánkból, majd miután megkaptuk az autogramot, és elkészítettük a képeket, Boldog Karácsonyt Kívántunk egymásnak, és ment mindenki a maga útjára.

Köszönjük Mia, hogy velünk kivételesen ennyire közvetlen voltál!

Mia többek között Alice szerepében láthattuk, a 2010-es Alíz csodaországban c. nagysikerű  Tim Burton filmben, amelyben olyan nagy nevekkel játszott együtt, mint Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Anne Hathaway. Alice Tükörországban c. film második része idén június 2-án kerül a hazai mozikba, a Fórum Hungary forgalmazásában.