Az Avatar sikere töretlen. Kedd éjfél óta hazánkban is megvásárolható a lenyűgöző látványvilágú sci-fi DVD és Blu-ray változata. James Cameron világbajnok filmje, amely decemberi mozibemutatója óta szinte minden csúcsot megdöntött az egész világon, hazánkban is rekordbevétellel és rekordnézőszámmal – már több mint 1 120 000 nézővel – büszkélkedhet, most egy újabb terület meghódításába kezdett.

A DVD és Blu-ray megjelenése alkalmából a MOM Park mozija ismét kékbe borult és kedd este 21:30-tól ingyenes 3D vetítésen vehettek részt azok a legnagyobb rajongók, akik szívesen ébren maradtak azért, hogy elsőként juthassanak hozzá a DVD és a Blu-ray magyar változatához. A hangulathoz még az is hozzájárult, hogy a bevásárlóközpontban különleges, Navi-jelmezes kék lények fogadták a rajongókat, akikkel közös fotózkodásban is részt vehettek az éjszakai mozizók. Az előzetesen regisztrálók így éjfél után hagyták el a vetítőtermet, és rögtön kézbe is vehették a lemezt.

A Sam Worthington, Sigourney Weaver, és Zoe Saldana főszereplésével készült film DVD és Blu-ray változata az USA-ban április 22-én, a Föld Napján debütált rekordeladással, megdöntve ezzel A sötét lovag eddig tartott eladási csúcsát.