Vasárnap este megtartották a Charlize Theron és Seth Rogen főszereplésével készült, a nyáron mozikba kerülő Csekély esély romantikus vígjáték első vetítését a South by Southwest filmfesztiválon, amit a közönség és a kritikusok is kitörő ovációval fogadtak. A vetítést követően a kissé becsiccsentett stáb is a színpadra lépett, majd a filmben is feltűnő Boyz II Men r&b banda adta a talpalávalót. Az Oscar-díjas Charlize Theron, aki két évvel ezelőtt az Atomszőke akciófilmjével volt jelen a fesztiválon, ezúttal egy teljesen új műfajban próbálta ki magát.

AUSTIN, TEXAS – MARCH 09: (L – R) June Diane Raphael, Seth Rogen, Charlize Theron, O’Shea Jackson Jr. and Ravi Patel attend the Long Shot screening at the Paramount Theater during the 2019 SXSW Conference And Festival on March 9, 2019 in Austin, Texas.

Először is nem tudom, miért van nálam a mikrofon, mert én is részeg vagyok.” mondta nevetve a színésznő. “Általában vagy meghalok a filmjeimben, vagy kinyírok valakit.. de nem akarok unalmassá válni. Imádom a kihívásokat és mindig is őszinte rajongója voltam Seth Rogennek, Azt pedig,  hogy valaha egy filmben szerepelek vele, méghozzá egy romantikus vígjátékban, álmaimban sem gondoltam volna.” – nyilatkozta lelkesen Charlize Theron, aki a Csekély esélyben az Egyesült Államok elnöki posztjára pályázik.

Seth Rogen ‘Fred Flarsky’ and Charlize Theron ‘Charlotte Fields’ in LONG SHOT. Photo Credit: Murray Close.

Egy csinos, kifinomult politikusnőt alakít az Atomszőke sztárja, aki felfogadja a Seth Rogen által alakított újságírót, hogy felturbózza az elnökjelölt kissé unalmas beszédeit. És hamarosan, a komoly politikusnő és az infantilis író között románc szövődik, ami számtalan veszélyes, és vicces helyzetet eredményez.

Egyébként rettegtem, hogy egy Seth Rogen-filmben én leszek a csaj, aki csak ott áll a háttérben, és Seth viszi el a showt, De nem így lett. És ma nagyon-nagyon boldog vagyok.”  Mire Mr Rogen viccesen a következőt reagálta: “Charlize-zal fantasztikus volt a munka, de nem túl jó énekes!” 

És ekkor már színpadra is lépett a Boyz II Men, akik teljesen lázba hozták a jelenlevőket, beleértve a stábtagokat is.

A vetítést követően nem csak Charlize Theron volt feldobva legújabb filmje láttán, de az Austin utcáin fel-feltűnő – a premieren ajándékba kapott, Seth Rogen karaktere által viselt – rózsaszín susogós dzsekiben bulizó vidám arcok is, akik egyhamar nem felejtik el ezt a fergeteges estét.