A Cinema City weboldalára érkező nagy terhelés miatt a Star Wars: Skywalker kora című filmre indított mai jegyelővétel során ismét lassulás tapasztalható a rendszerben. Tudunk arról, hogy történtek sikertelen tranzakciók, de ez az összes jegyeladáshoz képest elenyésző, a rendszer működik.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

A Cinema City mindegyik mozijában személyesen is van lehetőség a jegyvásárlásra, emellett folyamatosan újabb vetítési időpontok megnyitásával szeretnénk még több rajongónak elérhetővé tenni az új epizódot.

Fontos tudnivalók!
Egy adott jegyvétel abban az esetben minősül sikeresnek, ha a vásárlás után a néző visszaigazoló emailt kap a Cinema City-től. Akik a Cinema City-től nem kaptak visszaigazoló levelet, azoknak nem sikerült a vásárlása, a levont összeget sürgősséggel jóváírjuk majd az adott bankszámlán anélkül, hogy azt külön jelezni kellene a mozihálózatnak. Ha a jegyvásárló nem rendelkezik a visszaigazoló levéllel, javasoljuk, hogy próbálja újra a tranzakciót. A Cinema City semmilyen esetben sem ad el ugyanarra a helyre kétszer jegyet!