Batman idén Superman ellen és az Öngyilkos Osztag vendégszereplőjeként is feltűnt a mozivásznon de már abban is biztosak lehetünk, hogy 2017-ben is viszontláthatjuk az Igazság Ligájában. Ezért a most induló nyereményjátékunk témájául is Batman-t választottuk, a kérdések és a nyeremények is hozzá kapcsolódnak. Ugyanis a játék nyertese a Fantasmania.hu Figura- Játékbolt kínálatából kétféle gyűjtői Batman figura közül nyer majd egyet!

Az egyik választható nyeremény a Christopher Nolan -féle Sötét Lovag Batman trilógia alapján készült mozi filmes Batman figura, a másik pedig az Arkham videojáték sorozatos páncélos Batman. Mindkét figura 16 cm körüli, több ponton mozgatható és részletes kidolgozású darab, így felnőtt gyűjtőknél is megüthetik a mércét. Ezek és sok más Batman figura kapható is, itt: Batman figurák – Fantasmania.hu

A játékon a részvétel ingyenes, csak a játék posztját kell megosztani és egy roppant könnyű űrlapot kitölteni. Azok közül nyer majd valaki, akik jól válaszolnak az első kérdésre.

Batman játék menete

Ha kitöltötted az űrlapot, a játék facebook kiírása alatt kommentben lehet jelezni, hogy a mozis Sötét Lovag Batman vagy a videojátékos Arkham Batman figura tetszene jobban. Ez nem kötelező, de azok között, akik kommentelnek, megosztják a bejegyzést és lájkolják a fantasmania oldalát is, valaki a Batman képregény 1. számát kapja meg bónusz nyereménynek! Az esemény itt van:

Fantasmania facebook

Válaszolni 2016. október 6-ig lehet. Ezután készítünk összesítést, ami valószínűleg több napot vesz majd igénybe. Arra számítunk, hogy október 10. után fogjuk tudni kihirdetni az eredményt. Ekkor emailben értesítjük a nyertest. (Ezért különösen fontos, hogy jó legyen a megadott e-mail cím.)

A játék lezárult!

Ha pedig segítség kéne a játék kérdésének megválaszolásához, a Batman témájú cikkeink itt vannak kigyűjtve: Batman

Batman mozi figura figura és Arkham Batman figura