Emily Blunt remek formában van. A 31 éves színésznő a szülése óta a héten lépett először a nyilvánosság elé. Hazel nevű kislánya február 16-án jött a világra, és a dögös brit színésznő azóta bujkált a fotósok elől – most pedig szinte letagadhatná az egészet: olyan karcsú, mint korábban bármikor.

Emily Blunt -A_holnap_hatara_jelenetfoto

Bár Blunt minden nyilatkozta felér egy szerelmi vallomással, amit férjéhez, John Krasinski-hez intéz, talán mégis inkább Tom Cruise kedvéért hozta magát ilyen gyorsan formába. Hiszen Blunt és Cruise együtt játszik a nyár nagy sci-fi/akció filmjében. A holnap határa (12E) (The Edge of Tomorrow, hazai bemutató: május 29.) bemutatója vészesen közeledik, így a két színész hamarosan együtt indulhat a premierrel együtt járó promóciós túrára.

A holnap határa forgatásának a kedvéért elképesztő formába kellett jönnöm – nyilatkozta még terhesen a szép színésznő. – A Földet leigázó űrlények ellen harcolok, én képezem ki Tom Cruise karakterét, ezt nem lazázhattam el. De hálás vagyok érte. A jó kondi, a szülésnél is jól jöhet…

IC Press