Harry Potter rajongóknak nagyszerű hírünk van: A teljes filmsorozat új változatban kerül kiadásra, megújult borítóval és EXTRA tartalommal Steelbookban, Blu-rayTM-en és DVD-n! Továbbá az egylemezes gyűjtemények is megtalálhatóak lesznek egy borítéknyi fantasztikus extra tartalommal!

Októberben megújult formában érkeznek az örök kedvenc Harry Potter filmek kétlemezes Blu-rayTM-en, Steelbookban és DVD-n! Nem csak a borító változott, az új kétlemezes kiadások második lemezei egy fantasztikus dokumentum sorozat részét képezik, melynek minden egyes epizódja betekintést nyújt a Harry Potter varázslatos világának megteremtésébe! Gyűjtsd össze a teljes sorozatot!

Minden Harry Potter film mellett megtalálhatod A HARRY POTTER VILÁGÁNAK MEGTEREMTÉSE dokumentumfilmek soron következő DVD lemezét:

DVD, BRD Megjelenés: 2016.10.26.

Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész

Harry Potter és a Bölcsek Köve:

1.       RÉSZ: Kezdődik a varázslat

Fedezd fel a Harry Potter szereplőválogatásának legbelső titkait. Nézd meg Daniel, Rupert és Emma eddig nem látott próbafelvételeit. Légy jelen, amikor a szereplők és filmkészítők kivonulnak a helyszínre, hogy elkezdődjön a forgatás történelmi jelentőségű első napja. Ismerd meg Chris Columbus rendező legfontosabb döntéseit Harry világának mozivászonra álmodásával kapcsolatban. Tekints vissza egy évtized filmjeire Daniellel, Ruperttel és Emmával, régi és új, korábban soha nem látott interjúk segítségével.

Harry Potter és a Titkok Kamrája:

2.       RÉSZ: A szereplők

Fedezd fel, mi áll annak hátterében, hogy olyan sok híres brit sztár szerepel a sorozatban. Nézd meg Daniel Radcliffe és Evanna Lynch próbafelvételeit (utóbbit 15 000 jelentkező közül választották ki Luna szerepére!). Tudd meg első kézből, milyen egyedi stílusjegyekkel erősítették az egyes rendezők a sorozatot. Légy tanúja Daniel, Rupert és Emma hihetetlen átváltozásának, miközben karaktereikkel együtt nőttek fel e rendkívüli filmsorozat forgatásának egy évtizede alatt.

Harry Potter és az Azkabani fogoly:

3.       RÉSZ: A lények

Nézd meg az eddig nem látott felvételeket a lénykészítő műhelyből. Ismerd meg az eddig rejtve maradt látványterveket, és tekintsd meg az interjúkat a készítőkkel, akik elmondják, hogyan alkottak teljesen életszerű, a történetet továbblendítő lényeket. Osonj a kulisszák mögé Daniellel, Ruperttel és Emmával, akik lenyűgöző teremtmények sorát mutatják be, a rendkívüli Csíkócsőrtől a rettentő dementorokig. Kövesd a lények fejlődését az üres laptól a vázlaton és a modellen át a mozivászonig. Tudd meg, hogyan változnak át a színészek patkánnyá és farkasemberré. Légy tanúja a fejlődésnek, hogyan vált Voldemort nevetséges szörnyszülöttből Sötét Nagyúrrá.

Harry Potter és a Tűz Serlege:

4.       RÉSZ: Hang és zene

Most először megtudhatod, hogy a különböző zenei témák miként határozzák meg Harry, Hedvig, Luna és Voldemort Nagyúr karakterét. Tudd meg, hogyan hozzák létre a hangszakemberek a ropogó hó vagy a suhanó seprűnyél hangját. Látogasd meg a hangstúdiókat, és nézd meg, hogyan valósítják meg a zeneszerzők a filmhez álmodott hangszeres műveiket. Merülj nyakig a mókába Daniellel, amikor a víz alatti beszélgetés hangjával kísérletezik. Éld át a varázslatot, ahogy a zene fokozza a jelenetek érzelmi hatását, és vezeti a történetet.

Harry Potter és a Főnix Rendje:

5.       RÉSZ: Fejlődés

Miközben a nyolc Harry Potter-film végigköveti, hogyan változik Harry ártatlan iskolásból minden áldozatra kész hőssé, a sorozat is átalakul. A Fejlődés – telis-tele exkluzív, eddig nem látott tartalommal – végigvezet a monumentális filmes vállalkozás tíz évének minden izgalmas állomásán.

Harry Potter és a Félvér Herceg:

6.       RÉSZ: Mágikus trükkök

Harry Potter világában arcképek elevenednek meg, varázsitalok változtatnak át, megfordul az idő, kviddicsjátékosok repkednek a levegőben, sárkányok intéznek támadást, és mindent áthat a mágia. Most fantasztikus újkisfilmek, interjúk és kulisszák mögötti felvételek mutatják be a technikai guruk varázslatait, akik lélegzetelállító alternatív valóságot teremtettek.

Harry Potter és a Halál ereklyéi – I. rész:

7.       RÉSZ: Történet

Steve Kloves forgatókönyvíró tíz éven át dolgozott fáradhatatlanul J. K. Rowlinggal az írónő varázslatos könyveinek megfilmesítésén. Kezdetektől fogva Klovesnak kellett eldöntenie, mit tartson meg, min változtasson, és mit hagyjon ki, hogy közben hű maradjon Rowling elképzeléseihez. Ráadásul eleinte még azt sem tudta, hogyan végződik majd a sorozat! Ismerd meg a történetek mögötti történeteket Rowling és Kloves meghitt, kötetlen hangulatú beszélgetéséből.

Harry Potter és a Halál ereklyéi – II. rész:

8.       RÉSZ: Felnőtté válás

Mire véget ért a befejező rész felvétele is, a Harry Potter ifjú szereplői közel fél életüket filmforgatáson töltötték. A Felnőtté válás új és archív interjúkkal mutatja be, hogyan nőttek fel a sorozat folyamán a színészek, a kulisszák mögötti felvételek pedig exkluzív bepillantást nyújtanak az életükbe. Nézd meg, hogyan változott a véleményük a színészetről, a hírnévről, a karaktereikről és saját magukról. Végül pedig búcsúzz el te is a sorozattól Daniel Radcliffe-fel, aki megható beszédet mond a szereplőknek és az alkotóknak.

Harry Potter Gyűjtemény

Az egylemezes Harry Potter gyűjtemények mind a nyolc filmet tartalmazzák egy tokban! Keresd a Blu-rayTM-en és a DVD gyűjteményt is!

A gyűjteményekben továbbá egy borítéknyi fantasztikus tartalmat is találhatsz, ami Harry Potter rajongóknak kihagyhatatlan! Köztük nyolc darab karakterkártyát fantasztikus lényekről, Roxfort csodálatos térképét, és a kastély részletes alaprajzát!