Valószínűleg sok férfi álmodozik egy Jennifer Aniston-tól kapott csókról. Néha pedig az álmok teljesülnek… és ki tudja, jó-e az?

A Családi üzelmek (16) (We’re the Millers, hazai bemutató: augusztus 22.) című vígjáték kedvéért Aniston meglehetősen vad jeleneteket is bevállalt. Muszáj volt, hiszen rúdtáncosnőt alakít, aki egy csempésztúra kedvéért csatlakozik a Jason Sudeikis által szervezett kamu családhoz – hogy így terelje el magáról a hatóságok figyelmét. Aniston tehát vetkőzik, veszekszik, káromkodik és lövöldözik. És csókolózik: a komédiában szerepel egy édeshármas, melyben ő is beszáll ál-gyerekei csókcsatájába. Természetesen csakis oktatási célból.

Csaladi_uzelmek_jelenetfoto (30)

A 20 éves Will Poulter, aki a szerencsés srácot alakítja, így emlékszik a jelenetre, melyben harmadikként Emma Roberts vett részt:

– Hú, az nagyon fura helyzet volt! Jennifernek és Emmának nyilván borzasztó lehetett. De én, mármint a figura, akit játszottam, az nagyon élvezte. Mondjuk, civil szempontból sem semmi: ez volt az első alkalom életemben, hogy egyszerre két csajjal csókolózom…

IC Press