Ő Amerika kedvence: a kedves, az ártatlan, a szelíden mosolygó. Jennifer Aniston nem lázad az ellen, hogy hazájában azért szeretik a legtöbben, mert az ideális “átlagos, megbízható amerikai csaj”-t látják benne. De azt is nagyon élvezi, ha végre egy kicsit mocskos lehet. Vagy nem is kicsit.

Jennifer Aniston-FortelmesFonokok2_jelenetfoto (9)

A Förtelmes főnökök 2.-ben (16) (Horrible Bosses 2, hazai bemutató: november 27.) másodszor is eljátssza a perverz, mocskos szájú fogorvosnőt, aki minden férfitól ugyanazt akarja, és azt nagyon. A forgatókönyvírók ezúttal még egy olyan jelenetet is írtak számára, amiben a Névtelen Szexfüggők önsegítő körében elnököl.

– Nem tudok betelni a szereppel! – nyilatkozta Aniston a napokban. – Többet szeretném játszani. Túl gyorsan vége lett a forgatásnak: mintha egy gyorsétkezdében befaltam volna valamit. Repetát kérek!

A 45 éves színésznő 3 éve mindenkit meglepett és elkápráztatott a Förtelmes főnökök első részében.

– Ez a nő bármit kimond, ami az eszébe jut – magyarázta a figuráját. – Semmit sem szégyell. És én igyekeztem felnőni hozzá.

A forgatási beszámolók szerint, Aniston dialógusának csupán egyetlen mondata volt, amit a színésznő nem volt hajlandó kimondani a kamerák előtt.

– Próbáltam mondani, de egyszerűen nem jött ki a számon – mentegetőzik a színésznő. – Persze, lehet, hogy csak nem értettem, miről van szó.

IC Press