Amanda Seyfried és Olivia Wilde együtt talán túl sok a jóból. Justin Timberlake fejét legalább is biztosan összezavarták: hárman együtt játszanak a Gattaca rendezője, Andrew Niccol új sci-fijében a Lopott idő-ben (In Time, hazai bemutató: október), mely egy olyan világban játszódik, ahol az idő átvette a pénz szerepét: a gazdagok évszázadokon át fiatalok maradhatnak, a szegényeknek viszont hamar lejár az ideje: és az egyenlő a halállal. Így lehetséges, hogy a Timberlake-nél a három évvel fiatalabb Olivia Wilde anyaszerepet kaphatott a fantasztikus ötletekkel teli filmben.

– Benne van a színészi szerződésemben, hogy ha a partnernőm túl szép, nekem kötelező beleszeretnem – mondta Timberlake a múlt heti ComicConon. – Úgyhogy a forgatáson rögtön belezúgtam Amandába, még szerencse, hogy a filmben rengeteg közös jelenetünk van: én elrablom, és ő velem együtt menekül.

Amanda Seyfried azt az apró részletet osztotta meg az érdeklődőkkel, hogy a munka után többnyire együtt maradtak a színészek. És mert sok fegyver is felbukkan a filmben, ők nem féltek használni.

– Forgatások után együtt mentünk célba lőni – mesélte a Mamma Mia! sztárja, aki a Lopott idő kedvéért védjegyévé vált vörösesszőke hajzuhatagot rövid barna frizurára cserélte. – És mind nagyon élveztük. Én a lövöldözést, Olivia meg azt, hogy anyáskodhatott Justin fölött.

IC Press