Meghan Trainor bekékül! A bombázó szőke énekesnő, aki az All About that Bass-szel pár éve már bebizonyította, hogy a jó zene és a jó humor összefér, beáll a törpök közé.

Jövő tavasszal kerül ugyanis a mozikba a Hupikék törpikék – Az elveszett falu (Smurfs – The Lost Village, hazai bemutató: 2017. tavasz), amely már kizárólag 3D animációban sztárszereposztással az eddigieknél lazábban, fiatalosabban, de a régi humorral gondolja újra Aprajafalva lakóinak soha véget nem érő kalandjait.

 

A héten nyilvánosságra hozott bejelentés szerint, Meghan Trainor egy vadonatúj dalt ír és ad elő a törpök számára. Az I’m a Lady természetesen el is hangzik majd a filmben, bár azt, hogy melyik törp adja majd elő, még nem tudni. A Grammy-díjas énekesnő rajongóinak azonban nem kell kivárniuk a premiert, a dal már hamarabb, valószínűleg januárban megjelenik.

– Imádom a törpikéket – nyilatkozta Meghan Trainor a hír bejelentése után. – Nagyon örülök, hogy benne lehetek bármiben, ami törpös. Olyan izgatott lettem a felkéréstől, hogy még aznap este, egyetlen éjszaka megírtam a dalt. Remélem, törpisztikus!