A Mozi Mánia app, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be a 3 szív (3 coeurs) c. francia filmdrámát, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft jóvoltából. Benoît Jacquot (Búcsú a királynémtól, Botrány nélkül) rendezése a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon Arany Oroszlán jelölést kapott.

Charlotte Gainsbourg, Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni és Benoît Poelvoorde főszereplésével készült alkotást két nappal az országos mozipremier előtt, 2015. május 5-én, este 7 órától megnézheted, amennyiben részt veszel játékunkban. A premier előtti vetítésnek a Lurdy mozi ad otthont.

3 sziv_3

Valahol Franciaországban, egy vidéki kisvárosban, Marc lekési párizsi vonatát. Magányosan bandukol a kihalt utcákon, amikor megismerkedik Sylvie-vel. Sétálnak és beszélgetnek egész éjszaka, saját magáról azonban egyikük sem mond sokat. Marc felszáll a reggeli vonatra, de megegyeznek, hogy pár nap múlva újra találkoznak egy előre megbeszélt helyen. Addig nem cserélnek telefonszámot. Az egész affér amilyen romantikus, épp annyira titokzatos, mégis mindketten érzik, valami csodálatos dolog kezdődhet közöttük. A nő el is megy a randevúra, ám Marc minden igyekezete ellenére nem jut el időben a találkozóra. A férfi kétségbeesetten próbálja felkutatni Sylvie-t, ám hosszú próbálkozás után végül feladja. Megismeri viszont a bájos Sophie-t, akivel egymásba szeretnek. Sophie-ról csak egy dolgot nem tud meg időben: hogy Sylvie testvére.
3 szív előzetes:

https://youtu.be/329X60QsRf4

A Premier MoziMagazin ingyenes különszámot jelentetett meg a 3 szív c. filmel kapcsolatban, amit innen tudsz letölteni.

Játék a 3 szív premier előtti vetítésére szóló páros belépőkért:

Oszd meg a cikket! Töltsd ki az alábbi űrlapot. Miért szeretnéd megnézni a 3 szív c. filmet (klikkelj a címre és írd le hozzászólásban)?

Beküldési határidő: 2015. május 4.-ig, 12 óra., utána sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük!

Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink, valamint média támogatóink játékain is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partneroldalak
MoziMania
MoziStar
MiK
Premier MoziMagazin
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Hetediksor
Mozi-Filmek.hu

Média Partnerek
Pixel Designers Magazin
CoolFM
Lakihegy Rádió
DiMag
GiGa Rádió