Original Soundtrack – Unbroken

Az Angelina Jolie által rendezett film, az Rendíthetetlen (Unbroken) egy dráma, mely valós történeten alapul. Az olimpikon, Louis „Louie” Zamperini hosszútávfutó és második világháborús katona hihetetlen történetét meséli el.
Zamperini társaival együtt 47 napot töltött egy gumicsónakon hánykolódva, miután lelőtték repülőgépüket. „Megmentésükre” a japánok siettek, akik azonnal egy kegyetlen hadifogolytáborba szállították őket. A sportoló történetét először Laura Hillenbrand írta meg, óriási sikert aratva a népszerű könyvvel, amely Zamperini visszaemlékezései alapján készült az emberi lélek megtörhetetlen erejéről és a mérhetetlen kitartásról. A sportoló és katona egyébként idén nyáron hunyt el 97 évesen.

Unbroken-Rendíthetetlen filmzene

A film zenéje azonos címmel jelenik meg, és maga a Coldplay is hozzájárult a sikeréhez, megírva a „Miracles” című szerzeményt, mely a korong záródala lett. A sajtó és a rajongók már nagyon várják, hogy hallhassák az albumot az új nótával együtt, amit 2014. december 15-én végre meg is tehetnek, amikor a film zenéje Unbroken címmel a boltokba került.

Unbroken – „Miracles” by Coldplay (Lyric Video) (HD)

Rendíthetetlen (Unbroken) című film 2015 február 5-től a mozikban!