Áprilisban minden műfaj szerelmeseinek kedveskedünk: mesék, drámák, vígjátékok, és sok minden más! A Trónok harca rajongók nagy örömére most megjelenik a teljes első évad Blu-ray-en, és a következő hónapokban jön a többi évad is Blu-ray-en. Jön a Dínó tesó, nem csak gyerekeknek. És április végétől elérhető lesz a mindenki által várva várt Star Wars – Az ébredő erő is.

Az ételművész

etelmuvesz-Burnt_B1_12E_nagy

Adam Jonesnak (a négyszeres Oscar®-jelölt* Bradley Cooper), a két Michelin-csillaggal kitüntetett étteremben dolgozó sztárséfnek mindene megvolt… hogy aztán mindent elveszítsen. Karrierjét drogfüggősége és közveszélyes kirohanásai tették tönkre, ám most felkészült a visszatérésre. Ahhoz azonban, hogy saját éttermet nyithasson, és ezzel megszerezhesse a hőn áhított harmadik Michelin-csillagot, nem csupán ütős csapatra és lehengerlő ételköltemények kitalálására van szüksége, de jól is kell viselkednie, főleg a gyönyörű Helene (Sienna Miller) miatt, aki még nála is többet tett kockára. Az ételművész hihetetlenül szellemes és érzelmes történetet mesél az étel szenvedélyes szeretetéről, a szerelemről és a második esélyekről. Keresd DVD-n! Megjelenés: 2016.03.23

A tenger szívében

ATengerSziveben_jelentfoto (6)

1820 telén az Essex névre hallgató New England-i bálnavadászhajót valami olyasmi támadta meg, amire senki sem számított: egy gigantikus bálna, melyet mintha a bosszúvágy hajtott volna. Ez a valójában is megtörtént tengeri katasztrófa inspirálta Herman Mellville mesterművét, a Moby Dicket, ám a könyv csupán a történet felét mesélte el. Ez a film feltárja a katasztrófa szívtépő utóhatásait, melynek során az elsüllyesztett hajó életben maradt legénysége a tengeren hánykódva viharokkal, éhséggel és kétségbeeséssel szembesül, és a túlélés érdekében olyan dolgokra kényszerül, amely egész életükben kísérteni fogja őket. Ron Howard rendezésében érkezik ez a megdöbbentő igaz történet, amely Nathaniel Philbrick bestsellere alapján készült, és melyben Chris Hemsworth játssza az Essex sokat látott első tisztjét, Benjamin Walker pedig a hajó zöldfülű kapitányát. Keresd 3D Blu-ray, Blu-ray és DVD változatban! A Blu-rayeket megtalálod Steelbook változatban is. Megjelenés: 2016.04.06.

A Blu-ray és 3D Blu-ray EXTRA tartalma (magyar felirattal):

  • Ron Howard: A kapitány naplója – Kövesd nyomon a rendezőt a film elkészítésében exkluzív forgatási képek és személyes twitter-bejegyzéseinek segítségével!
  • Chris Hemsworth és Benjamin Walker karaktereik vérre menő rivalizálásáról beszélgetnek
  • Ismerd meg a bátorság és szenvedély igaz történeteit, melyek a Moby Dicket inspirálták
  • Kimaradt és bővített jelenetek, és még sok minden más!

Káosz karácsonyra

Káosz karácsonyra

Káosz karácsonyra

„Vicces, veszettül szórakoztató film… Micsoda szereposztás!” – Pete Hammond, DEADLINE

Három Oscar®-díjas* színész, Diane Keaton, Alan Arkin és Marisa Tomei, valamint a Golden Globe®-díjas John Goodman, továbbá Ed Helms és Amanda Seyfried játsszák a főszerepet ebben rendkívül szellemes és szívmelengető családi komédiában. Mikor a Cooper-família négy generációja végre összeül, hogy megünnepeljék a karácsonyt, az eleve katasztrofálisnak ígérkező estét váratlan vendégek és még váratlanabb események sora teszi már-már földrengetővé, ám végül Cooperéknek sikerül felismerniük a családi kötelékek fontosságát és a szerelem erejét. Keresd DVD-n! Megjelenés: 2016.04.13.

Trónok harca 1. évad

A Trónok harca teljes első évada Blu-rayen, rengeteg EXTRÁVAL!

George R.R. Martin világhírű fantasy regénysorozata, A Tűz és Jég dala alapján készült ez az új HBO®-sorozat, amely egy olyan világban játszódik, ahol a nyár évtizedekig tarthat, a tél pedig egy egész emberöltőt felölelhet. Az áskálódó déltől a barbár keleti földeken át a megfagyott északig, ahol az ősi Fal védi a birodalmat az azon túli sötététségtől, a Hét Királyság nagyhatalmú családjai egymással viaskodnak a Vastrónért, ebben a fondorlattal és ármánnyal, hősi tettekkel és hódító vágyakkal teli történetben. A Trónok harcában vagy győzedelmeskedsz, vagy meghalsz.

EXKLUZÍV EXTRÁK:

  • BLU-RAY ÚTMUTATÓ WESTEROSHOZ: Az első évadban szereplő nemesi házak és helyek interaktív összefoglalója PLUSZ 24 exkluzív történet a Hét Királyságról a sorozat karaktereinek előadásában.
  • EGY EPIZÓD ANATÓMIÁJA: Részletes betekintés Az aranykorona című epizódhoz vezető erőfeszítésekkel teli, kreatív folyamatba.
  • ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
  • ELŐZETESEK ÉS ÖSSZEFOGLALÓK
  • REJTETT SÁRKÁNYTOJÁSOK: Találd meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további, eddig még nem látott tartalomhoz juss!
  • ÍGY KÉSZÜLT A TRÓNOK HARCA: Exkluzív, 30 perces werkfilm, benne eddig még soha nem látott felvételekkel a forgatásról, valamint a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
  • AZ ÉJJELI ŐRSÉG: Részletes betekintés azon férfiak ősi rendjébe, akik a 210 méter magas, jégből készült Falat védik.
  • A FŐCÍM LÉTREHOZÁSA: Bepillantás a Trónok harca Emmy®-díjas főcímének létrehozásába.
  • A KÖNYVTŐL A KÉPERNYŐIG: David Benioff és D.B. Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a regény adaptálásának nehézségeiről mesélnek.
  • AUDIOKOMMENTÁROK: 7 audiokommentár a szereplőkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, George R.R. Martinnal, Emilia Clarke-kal, Peter Dinklage-dzsel, Kit Haringtonnal és másokkal.
  • A DOTHRAKI NYELV LÉTREHOZÁSA
  • KARAKTERAKTÁK

Dínó tesó

Dino teso-2

A Disney*Pixar nagy fantáziával megáldott elméi tálalásában jön ez a szellemes és szívmelengető kalandfilm, amely arról mesél, hogy mindig nézzünk szembe félelmeinkkel és találjuk meg a helyünket a világban. A Dínó tesó felteszi a kérdést: mi lett volna, ha az az aszteroida, amely mindörökre megváltoztatta az életet a Földön, valójában elkerülte volna a bolygónkat, és a dinoszauruszok soha nem haltak volna ki? Óriási kalandra indulhatunk ebben a sajátos világban, melyben Arlo, az apatoszaurusz szokatlan barátra talál Pötty, az embergyermek személyében, és miközben ketten együtt bejárják a nagy és titokzatos pusztaságot, Arlo megtanulja legyőzni a félelmeit, és rájön, hogy mire képes valójában. Vidd haza ezt az elképesztően eredeti mesét, amely tele van humorral, érzelemmel és akcióval, és bizony az egész család képzeletét magával ragadja! Keresd DVD-n! Megjelenés: 2016.04.20

Extrák (magyar felirattal):

  • Sanjay szupercsapata – bónusz kisfilm
  • Audiokommentár (eredeti nyelven)

Száva – a szív harcosa

„Egy elbűvölő film a megbocsájtásról, szeretetről, barátságról és csapatmunkáról.” – DOVE.ORG

Egy kis erdei faluban él Száva, a 10 éves kisfiú. A környék egykoron a fehér farkasok védelmét élvezte, mára viszont az emberek teljesen magukra maradtak. Mikor egy nap hiénák támadnak Száva falujára, a fiúnak épp hogy sikerül bemenekülnie az erdőbe. Itt találkozik Hómanccsal, az utolsó fehér farkassal, aki szerint a hegyekben él egy nagyhatalmú varázsló, akinek harcosa meg tudja menteni Száva faluját. A fiú és a farkas elindul megkeresni a lovagot, és útjuk során új barátokra is lelnek Pöfi, a mókás rózsaszín lény és Puszedli, az elvarázsolt francia báró személyében. Mindnyájan a varázsló segítségére vágynak, ám a hegyekben élő mágushoz Mama Jozee-n, a gonosz háromfejű majomkirálynőn keresztül vezet az út, akit a kis csapat csak akkor képes legyőzni, ha összefognak ebben az elbűvölő családi kalandfilmben, amely a barátság és az összetartás fontosságáról mesél. Keresd DVD-n! Megjelenés: 2016.04.27.

A harminchármak

„AZ EMBERI ÉLNI AKARÁS NAGYHATÁSÚ TÖRTÉNETE.” –  Pete Hammond, DEADLINE

2010-ben egy katasztrofális bányaomlást követően 33 chilei bányász a föld alatt rekedt. Egy különleges csapat 69 napon át, éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy kiszabadítsa őket, miközben a bányászok hozzátartozói kétségbeesetten várták a híreket. 200 emelet mélyben a föld alatt, a fullasztó hőségben a készletek és az idő fogyásával pedig egyre feszültebbé vált a helyzet… Antonio Banderas játssza a főszerepet ebben a lebilincselő történetben, amely a kitartásról, a hitről és az emberi lélek győzelméről mesél, méghozzá egy elképesztő igaz történet alapján. Keresd Blu-ray-en és DVD-n!

Blu-ray EXTRÁK (magyar felirattal):

  • A harminchármak: Az egész világ figyelt – Híradós bejátszások, interjúk, B-roll felvételek és filmrészletek segítségével tudja meg, miért figyelt fel a világ erre az igaz történetre
  • Előzetes (eredeti nyelven)

Star Wars – Az ébredő erő

Star Wars Az ebredo Ero-3

A rendkívül tehetséges J.J. Abrams rendezésében érkezik az a film, amire generációk óta vártunk. Miközben a Birodalom romjain épült gonosz Első Rend és Kylo Ren egyre nagyobb hatalomra tesz szert, Luke Skywalkernek nyoma vész, pedig a galaxisnak nagyobb szüksége lenne rá, mint valaha. Reyre, a sivatagi roncsvadászra és Finnre, a szökött rohamosztagosra hárul a feladat, hogy Han Solóval és Csubakkával közösen megtalálják azt az egyetlen reménysugarat, amely visszaállíthatja a békét a galaxisban. Keresd az új kalandot DVD-n! Megjelenés: 2016.04.27.

És végezetül egy nagyszerű hír a Star Wars rajongóknak: a Star Wars: Az ébredő erő kivételesen Blu-rayen is elérhető lesz kétféle O-ring változatban, kizárólag a MediaMarkt üzletekben! Te döntesz, melyik oldalt választod!