LÉGY A VENDÉGÜNK, hiszen augusztusban érkezik a várva várt Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata Emma Watsonnal és Dan Stevens-szel! A hercegek és hercegnők mellé kell egy belevaló király is, Guy Ritchie új köntösbe öltöztette az Excalibur legendáját az Arthur király: A kard legendája című filmben, amely elérhető lesz 4K UHD-n és 3D Blu-rayTM steelbookban is! Jön öt tinédzser is a Power Rangers-ben, hogy megmentsék világunkat a gonosz Rita Repulsától! Egy új sorozat is elérhető lesz, a Hatalmas kis hazugságokban Reese WitherspoonNicole Kidman és Shailene Woodley is nagyot alakít!

Részletes augusztusi megjelenéseink:

A szépség és a szörnyeteg – Megjelenés: 2017.08.02

„Tündérszép, romantikus és vagány.” – Bodnár Judit Lola, 24.hu

A mindnyájunk által ismert és szeretett karakterek és az ő történetük elevenedik meg a Disney klasszikus rajzfilmje, A szépség és a szörnyetegélőszereplős változatában, amely minden idők egyik legközkedveltebb meséje előtt tiszteleg eddig soha nem látott módon! Keresd DVD-n és gyűjteményben a rajzfilmmel!

Power Rangers – Megjelenés: 2017.08.09

„Az év egyik legkellemesebb meglepetése.” – Török Tamás, Puliwood.hu

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, az öt átlagos tinédzser élete végzetszerűen összefonódik, mikor egy tiltott területre tévedve különleges erővel felvértezett érmékre bukkannak. Ezáltal pedig olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: szuperhősök lesznek. Miközben új mentorukkal, Zordonnal (Bryan CranstonBreaking Bad: Totál szívás) azt tanulják, hogy tartsák kordában a bennük lakozó erőt, feltűnik a kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth BanksAz éhezők viadala), hogy elpusztítsa városukat. A fiataloknak össze kell fogniuk, és igazi Power Rangers-taggá kell válniuk ahhoz, hogy megállítsák a világuralomra törő gonosz hatalmat. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

Öldöklő szerelem – Megjelenés: 2017.08.16

„ÉSZBONTÓ THRILLER.” – Fox TV

Tessa Connover (Katherine Heigl) a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a házassága Daviddel (Geoff Stults), azt pedig főleg nem, hogy az exférje azóta eljegyezte új barátnőjét, Julia Bankset (Rosario Dawson). Julia úgy érzi, David személyében végre megtalálta élete szerelmét, és leszámolhat saját zűrös múltjával. Tessa féltékenysége azonban olyannyira betegessé válik, hogy egy idő után már csak egyetlen cél lebeg a szemei előtt, hogy Julia életét pokollá tegye – és ezért semmitől sem riad vissza! Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

Blu-rayTM  EXTRÁK:

  • VISSZASZEREZNI AZT, AMI A TIÉD: ÍGY KÉSZÜLT AZ ÖLDÖKLŐ SZERELEM
    Fedezd fel egy megvetett nő világát ebben a kulisszák mögé kalauzoló kisfilmben, amely feltárja egy modern thriller titkait
  • KOMMENTÁR DENISE DI NOVI RENDEZŐVEL (eredeti nyelven)
  • KIMARADT JELENET

Hatalmas kis hazugságok – Megjelenés: 2017.08.23

A tökéletes élet az élet nagy hazugsága.

Az Oscar®-díjas REESE WITHERSPOON (A nyughatatlan) és NICOLE KIDMAN (Az órák) játsszák a főszerepet ebben a drámai felhangtól sem mentes fekete komédiában. Árulásról és gyilkosságról mesél ez a történet, amely romba dönti a tökéletességről alkotott képet, és felhívja a figyelmet az idealizált házasság, család, barátság és szex mögött rejlő ellentmondásokra. A nagyszerű szereplőgárdában olyan nevek bukkannak még fel, mint SHAILENE WOODLEY, ALEXANDER SKARSGARD, ADAM SCOTT, ZOE KRAVITZ és LAURA DERN. Az azonos című bestseller alapján készült minisorozatot az Emmy®-díjas DAVID E. KELLEY (Ally McBeal) adaptálta tévére, melyből az Oscar®-díjra jelölt JEAN-MARC VALLÉE (Mielőtt meghaltam) rendezett nem mindennapi élményt. Keresd DVD-n!

EXTRÁK:

  • Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
  • Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével

A viskó – Megjelenés: 2017.08.23

SOSEM VAGY ANNYIRA EGYEDÜL, MINT GONDOLNÁD

Az azonos című bestseller alapján készült A viskó egy apa mindent megváltoztató, spirituális utazására kíséri el a nézőt. Egy családi tragédiát követően Mack (Sam Worthington, Avatar) hitválságba kerül, és nem csupán Isten létezését kérdőjelezi meg, de az életnek sem látja többé értelmét. Mack képtelen továbblépni, míg egy nap rejtélyes meghívót kap egy elhagyatott kunyhóba. Itt aztán három különös idegennel ismerkedik meg, köztük a titokzatos Papával (az Oscar®-díjas Octavia Spencer). Új ismerőseinek hála Mack olyan örök igazságokra lel, melyeknek köszönhetően képes lesz jobban megérteni az őt ért tragédiát, és új értelmet találni életének. Keresd DVD-n!

Arthur király: A kard legendája – Megjelenés: 2017.08.23

Arthur király - A kard legendája

„ELKÉPESZTŐEN LÁTVÁNYOS! Briliáns, eszes és lenyűgözően nagy kaland.” – Bill Zwecker, FOX-TV

AZ ELISMERT GUY RITCHIE a tőle megszokott pörgős rendezői stílusával kelti életre az Excalibur ősi legendáját, amely Arthur történetét követi nyomon a nyomortól egészen a trónig. Mikor az apját megölik, a nagybátyja pedig elfoglalja a trónt, Arthur elveszíti uralkodói jogát, és mostoha körülmények között, a város sikátoraiban kell felnevelkednie. Ám egy nap kihúzza a kardot a sziklából, és az élete egy csapásra felfordul, ő pedig kénytelen szembesülni valódi örökségével. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en, és DVD-n!

4K és Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

  • A félszeg Arthur – Charlie Hunnam egy gentleman, egy izompacsirta és egy lázadó egyszerre, akihez hasonló királyt még nem láttunk!
  • A kőbe zárt kard – Látogass el a forgatás helyszínére Guy Ritchie-vel, aki új életet lehel Anglia legismertebb legendájába!
  • Hárítás és vérzés – Charlie Hunnam és más színészek gyorstalpalót kapnak kardforgatásból.
  • A múltra építve – Légy szemtanúja a középkori városi létnek a semmiből felépített Londoniumban!
  • És még sok más!

LEGO Tini szuperhősök – Agymosás – Megjelenés: 2017.08.30

Lépj be te is a LEGO® DC Tini Szuperhősök csapatába!

Csatlakozz te is a LEGO® DC Tini Szuperhősökhöz ebben a vadonatúj animációs kalandban, amely csordultig van észbontó akcióval! Történetünk elején valami nem stimmelhet a fejekkel, hisz sem Supergirl, sem Wonder Woman, sem pedig Batgirl nem emlékszik azokra a gaztettekre, melyekért őket teszik felelőssé. Ráadásul Dongóhoz és Katanához sem fordulhatnak segítségért, hisz ezek a lányok is épp rosszban sántikálnak. Szuperképességeknél tehát többre lesz szükség ahhoz, hogy kibogozzák ezt az agyi kavart, és kiderítsék, hogy ki vagy mi állhat eme elmés gonoszkodás mögött. Kapd magadra a köpenyed, és irány a LEGO® csajos csetepatéja! Keresd DVD-n!