Történt egy napon, hogy a késő délutáni órákban az egyik belvárosi hotelba sajtótájékoztatóra érkeztem.
Fel voltam készülve, hisz tudtam, hogy Robert Pattinson Budapesten forgat többek közt Stacy Martin és Bérénice Bejo társaságában, hogy csak az ismertebb neveket említsem.

Bár arra éppen nem számítottam, hogy akkor beléjük botlom. Meg is lepődtem, erősen meg kellett néznem, mivel először csak hátulról láttam tényleg ő-e.
Azzal is tisztában voltam, hogy Robert nehezen enged fotót, hisz pár éve mikor itt forgatott, Az Alkonyat sorozat még akkor futott be, és pár fiatal lány persze nem türtőztette magát…

Fotó: Horváth Andrea, Robert Pattinson

Fotó: Horváth Andrea, Robert Pattinson

Ennek ellenére mikor megszólítottam, azonnal megállt, pedig látszott rajta, hogy 10 órás forgatás után eléggé fáradt volt. Egy másik fotón ez látható is, ami most nem kerül fel, ennek ellenére enyhén még mosolygott és alá is írt…

Majd dolgom végeztével beültem egy február 03-i sajtótájékoztatójára, mikor a végén kisétáltam, akkor pedig Stacy Martin-t sikerült elkapni, aki éppen a városban mászkált.
Véletlen ide vagy oda, tudom, hogy pl. Bécsben ő sem állt be fotóra, és nem is írt alá, bár igaz, az férfival történt s lehet nőként tényleg előnyöm van, de ő is visszafordult, mikor nevén szólítottam, és aláírt gyönyörűen, egy feltétellel; kikötötte, hogy csak névre!

Fotó: Horváth Andrea, Stacy Martin

Fotó: Horváth Andrea, Stacy Martin

Azért, hogy a véletleneknek ne legyen vége, mivel tudtam, hogy melyik az utolsó forgatási nap, így megpróbáltam a rákövetkező napon kimenni a reptérre, hisz tudtam, hogy Bérénice Bejo francia, így elvileg csak francia repülőkkel mehet haza. Abból is van több egy nap, de hát valamit valamiért, és meg is jártam, mert a jó idő miatt maradt egy napot városnézni, így 2 délelőttöm ment rá, hogy megfigyeljem a párizsi járatokat. Végül a második napon őt is sikerült elkapni.

Bár VIP kisérettel ment, és úgy tudom, hogy Bécsben ő sem foglalkozott a rajongókkal, de talán a jó kedvének köszönhetően, vagy éppen annak, hogy nő vagyok és franciául szólítottuk meg, aláírt és a közös fotót is megengedte.

Ők hárman mind egy filmben forgattak itt Budapesten, a The Childhood of a Leader c. filmben.
Igaz, sokkal több szereplő volt benne, és bíztam benne, hogy Tim Roth is jönni fog, de végül az ő szerepét Liam Cunningham vette át, de mivel ők kisebb szereplők, és nem voltak szem előtt.

Idő hiányában nem mentem utána, így csak a 3 legfontosabb színész volt itt, akit szerettem volna, ami sikerült is.
Bár közülük is a legfontosabb Robert volt, hisz az Alkonyat miatt nagy kedvencem, és persze pont őt sikerült legelőször elkapni.
2015-ben ez volt a második film amit Budapesten forgattak, de egy ilyen jó évkezdés után bízom benne, hogy az idei évet sokkal tapasztaltabban sikerül zárnom, mint a 2014-et!


Ha neked is van hasonló, vagy forgatáson készült képek, küldd el nekünk a mozinezoKUKACgmail.com-ra!