Címke: A bálna

Brendan Fraser felébresztette a kritikusokat

Vasárnap tartották a 28. Critics Choice díjátadó gálát, ahol a kritikusok egyik kedvence Brendan Fraser lett, ezzel még jobban erősítve az Oscar-esélyeit. A színész meghatódva vette át az elismerést. Beszéde az este egyik legmeghatóbb pillanata volt. A színész elismerését fejezte ki a film rendezője, Darren Aronofsky iránt is, mondván: „Te csak megmutattad, merre menjek, hogy eljussak oda, ahová el kell jutnom”.

Olvass tovább

A bálna (The Whale) 2022

Darren Aronofsky új filmjének főszereplője Charlie, egy 270 kilós angoltanár, aki a világtól elszigetelten él, egyetlen barátja Liz próbál neki segíteni a mindennapokban. Charlie úgy érzi, nem sok ideje maradt, ezért elhatározza, hogy rendbe hozza kapcsolatát elhidegült lányával, Ellievel.

Olvass tovább

Megérkezett A bálna (The Whale) szinkronos előzetese!

Legújabb filmjének előzetesében végre magyarul is megszólal Brendan Fraser, akinek a Jászai Mari-díjas Mészáros Máté (VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan, Nagykarácsony, Nyugati nyaralás, A Séf meg a többiek) kölcsönzi a hangját. Megérkezett a magyar szinkronos előzetes Darren Aronofsky legújabb rendezéséhez, A bálnához.

Olvass tovább