Februárban ismét több műfaj közül válogathatnak a filmrajongók: lesz vígjáték, horror, gengszterfilm, thriller, akció, dráma, és animációs film is.

Nagy várakozás után végre a Clint Eastwood főszereplésével készült film, Az utolsó csavar DVD-n és Blu-rayen is megjelenik február 27-én. Eastwood egy pályája végén álló, kissé magának való basball-tehetségkutatót játszik, aki a végsőkig harcol a maga igazáért. Partnerei a bájos, és tehetséges Amy Adams, és Justin Timberlake, aki bebizonyítja, hogy a könnyed vígjátékok mellett egy komolyabb szerepben is megállja a helyét.

Eastwood a rendezői széket most átadta Robert Lorenznek, akivel már olyan filmeket forgattak együtt, mint a Millió dolláros bébi, a Titokzatos folyó, vagy az Űrcowboyok.

A Bondurant fivérek történetét bemutató Fékezhetetlen február 13-án jelenik meg DVD-n. A gazdasági válság idején játszódó gengszterfilm a bűnözés, a korrupció, a hűség, a szerelem, a brutalitás, és a gyengédség története. A Matt Bondurant regénye alapján készült film olyan tehetséges színészeket vonultat fel, mint Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastian, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, Guy Pirerce, és Gary Oldman.

Liam Neeson ismét Bryan Mills bőrébe bújt az Elrabolva 2-ben, ami méltó folytatása a nagysikerű első résznek, Mills ügynök most is szembeszáll családja védelmében az albán maffiával, a helyszín ezúttal Isztambul. Február 20-án DVD-n és Blu-rayen is elérhető lesz ez az izgalmas akció-thriller, ami számos extrát is tartalmaz.

Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Brooklyn Decker, Dennis Quaid, Rodrigo Santoro, Chris Rock főszereplésével készült vígjáték, a Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap is februárban érkezik DVD-n. A szórakoztató komédia ’csupa humor, csupa érzelem és igazi sztárparádé csúcsformában lévő színészekkel’ (Pete Hammond, Boxoffice Magazine).

A sokkoló, és hátborzongató Ideglelés Csernobilban, és a Piranha DD horror is februárban jelenik meg DVD-n.