Adam Sandler legújabb vígjátékában a Jack és Jill-ben (Jack and Jill, hazai bemutató: december 29.) megkettőzi magát: saját húgát is eljátssza őrült vígjátékában, melyben Al Pacino próbálja elcsábítani egy reklámguru szende leánytestvérét. De civilben is több lehet belőle: őrült tempóval dogozik, jövőre is több filmje kerül a mozikban, és még újabbakról érkeznek a hírek.

Amerika egyik legnépszerűbb humoristájának legnagyobb sikere eddig a Nagyfiúk volt: a világ mozijaiban 271 millió dollár bevételt gyűjtő komédiát sokan a vígjátékok Ocean’s 11-ének is nevezik, hiszen Sandler igazi sztárcsapatot gyűjtött maga köré filmjéhez: Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider és David Spade társaságában mókázta végig az öt régi iskolai haver és családjaik közös hétvégéjét.

Ha az Ocean’s 11-ből lehetett Ocean’s12, akkor a Nagyfiúk is folytatódhat: az egykori haverok valamint a feleségek, gyerekek és nagymamák tarka hada jövőre visszatér. A hírek szerint minden eredeti szereplő vállalta a folytatást, már csak meg kell találni azt az időpontot, amikor mindannyian ráérnek együtt dolgozni – már ha a közös bolondozás egyáltalán munkának nevezhető.