Számos egymásnak gyökeresen ellentmondó híresztelés után úgy tűnik, hogy végre tisztán lehet látni, hogy mi is történik Sean Penn és neje, Robin Wright Penn háza táján. A színésznő ugyanis, rendező férje társaságát mellőzve, egy korábbi barátjával, Jason Patric-kel tölti napjait, és a hírek szerint már beadta a váláshoz szükséges papírokat.

Bár Penn és felesége, Robin 11 évig éltek boldog házasságban, mindez szertefoszlott azon a karácsony előtti éjszakán, amikor egy Squaw Valley-i hotelben Robin részegen, és ami még rosszabb, két mezítelen orosz hölgy társaságában találta férjét.

Bár az esemény megtörténtét mindkét fél hetekig tagadta sajtóközleményeiben – az orosz lányokat nem kérdezte senki -, úgy tűnik, végül megunták a titkolózást. A szakítás után Sean Penn, aki az Emile Hirsch és Vince Vaughn főszereplésével készült Út a vadonba című filmjével zajos kritikai sikert aratott – a szabadeséses ejtőernyőzésbe fojtotta bánatát, míg Robin Wright Penn, akit nemsokára újra csak Robin Wrightnak hívnak majd, régi kedveséhez menekült, két tinédzser gyermeküket pedig felváltva nevelik majd. (Into the Wild – hazai bemutató: 2008. április 3.)

UIP